Ρεπορτάζ του TV 100 για την παρουσία του ProgHRC στην 85η ΔΕΘ

Ένα από τα τηλεοπτικά κανάλια που κάλυψαν με ρεπορτάζ τους την παρουσία του ερευνητικού έργου ProgHRC στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν και το TV 100 στο οποίο μίλησε η Παναγιώτα Καρούμπη, οικονομολόγος της εταιρείας SPECTRAtech Α.Ε. που συνεργάζεται με το Εργαστήριο Αυτοματοποίησης & Ρομποτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την υλοποίηση του έργου.

Σχολιάζοντας την παρουσία του ProgHRC στη ΔΕΘ η Παναγιώτα Καρούμπη αναφέρει «Αρχικά να σας καλησπερίσω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από το περίπτερο του Α.Π.Θ, από την εταιρεία SPECTRATECH αλλά και το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Όπως θα δείτε πίσω μου, έχουμε κάνει μια πολύ ωραία προσπάθεια σύμπραξης με συγχρηματοδότηση του ΕΣΠΑ για έναν ρομποτικό βραχίονα ο οποίος εκπαιδεύεται μέσω της κίνησης. Η κίνηση αυτή λοιπόν γίνεται απλά με την επίδειξη. Δεν χρειάζεται εξειδικευμένη γνώση προγραμματιστή ή εξειδικευμένο προσωπικό».

Στόχος σύμφωνα με την Παναγιώτα Καρούμπη είναι μετά την επίδειξη της κίνησης, η στοίχιση στην παλετοποίηση και ο εγκιβωτισμός των προϊόντων που έρχονται στον ιμάντα καθώς και η ένταξη του ρομποτικού βραχίονα στη γραμμή παραγωγής για τη διευκόλυνση της ελληνικής μικρομεσαίας βιομηχανίας.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΤV 100 για το ProgHRC:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

espa

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης